skip to Main Content

GRATIS WEBINAR

WEBINAR Ontdek de Kracht van Kristallen 

Zie jij ook die kleurrijke steentjes langs alle kanten opduiken? Maar weet je niet wat er mee gedaan? Daar ontdek je alles over in dit webinar dat bedoeld is voor iedereen die meer wilt weten over de werking van edelstenen en kristallen!

In het webinar worden de 10 meest gestelde vragen over E&K beantwoord

✅ We overlopen ook een paar van de meest courante steentjes en hun betekenis

✅ Inclusief een rustgevende meditatie

DOWNLOAD DE REPLAY VIA DEZE LINK

WEBINAR Chakra’s in balans

Het woord chakra is afkomstig uit het Sanskriet en betekent letterlijk “energiewiel“. Ieder menselijk lichaam heeft 7 hoofdchakra’s: punten op het lichaam waar verschillende energiebanen in samen komen.

In een gezond & gebalanceerd lichaam zijn alle 7 “wielen” constant in beweging (in flow). Bij de meeste mensen steken er echter een aantal stokken in de wielen en komt de energie vast te zitten; wat een effect op het hele systeem heeft. 

In dit webinar leer je om chakra- en energetische blokkades (op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau) bij jezelf te herkennen enerzijds en balans in je chakra’s te brengen anderzijds. Het resultaat is dat je meer rust in je lichaam én op alle vlakken van je leven ervaart.

DOWNLOAD DE REPLAY VIA DEZE LINK

GRATIS EBOOK

EBOOK 10 Edelstenen en kristallen die onmisbaar zijn voor holistische ondernemers

Wil je graag meer klanten aantrekken voor je holistisch aanbod? Vind je het moeilijk om een correcte prijs aan te rekenen voor bepaalde diensten? Voel je je ‘s avonds wel eens als een uitgeperste citroen?

Edelstenen & kristallen hebben een helende werking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ze helpen je op alle vlakken om je leven en je werk aangenamer te maken; eenmaal je ze op de juiste manier weet in te zetten. 

Ontdek 10 krachtpatsers die je meer energie geven, je zelfvertrouwen een boost geven en meer flow in je onderneming brengen!

DOWNLOAD EBOOK VIA DEZE LINK

EBOOK Wat zijn chakra’s?

Het woord chakra is afkomstig uit het Sanskriet en betekent letterlijk “energiewiel“. Ieder menselijk lichaam heeft 7 hoofdchakra’s: punten op het lichaam waar verschillende energiebanen in samen komen.

Chakra’s zijn niet zichtbaar en het zijn geen organen. Wat het juist is, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Wat er achter zit en waar ze voor staan, is veel interessanter. Ik vat de 7 hoofdchakra’s voor jou samen in een notendop.

DOWNLOAD EBOOK VIA DEZE LINK

EBOOK Maak van je huis een thuis met deze 5 kristallen

Donkere dagen, stress op het werk, spanning met de kinderen, eindeloze to do’s,… Het dagelijks leven vergt veel van ons. Als we thuiskomen is het belangrijk dat we onze batterijtjes opnieuw kunnen opladen. Met de prachtige kristallen die in dit ebook beschreven worden, creëer je een warm nest waarin sfeer, geborgenheid en liefdevolle vibes centraal staan. Laat alle spanning en stress van je afglijden en kom met je gezin helemaal tot rust in een oase van gezelligheid en sereniteit.

DOWNLOAD EBOOK VIA DEZE LINK

Goddess Power Group

Besloten groep op fb die gericht is op meditatie, mindset en healing.

KOM ER BIJ VIA DEZE LINK

Podcast 

LUISTER VIA SPOTIFY

Back To Top