skip to Main Content

Kristal-legpatronen voor gelaat en lichaam

NIEUWE DATUM: ZATERDAG 14 JANUARI 2023

Opleiding voor ondernemers die edelstenen & kristallen op een professionele manier willen inzetten om hun klanten meer waarde, diepgaande rust en de essentiële zelfzorg te bieden.

197€ ex btw

(238,37€ inc BTW – Breng dit bedrag volledig in als bedrijfskost)

 

Ontvang 50€ Early Bird korting tem 31/12!

Je betaalt dan 147€ ex btw (177,87€ inc BTW)

Voel je je aangetrokken tot spiritualiteit? Wil je spirituele tools (vb edelstenen & kristallen, essentiële olie, de maan, chakra’s, healing,…) meer actief in je onderneming betrekken? Voel je dat het op een of andere manier nodig is dat je er iets mee gaat doen? Heb je een goede intuïtie en wil je die (nog meer) inzetten om mensen op het juiste pad te begeleiden?

Kristal-legpatronen voor gelaat en lichaam is een opleiding voor ondernemers die de wil hebben om anderen te helpen en tegelijk hun intuïtie meer willen ontwikkelen.

Wat zijn kristal-legpatronen?

In een kristal-legpatroon combineer je bepaalde kristallen met elkaar en leg je ze op specifieke plaatsen op het lichaam. Je versterkt en versnelt hun werking hierdoor. De kristallen verbeteren de werking van organen op fysiek vlak en brengen meer harmonie in het lichaam op energetisch niveau. Elk patroon heeft een specifieke uitwerking voor vb meer vitaliteit, intuïtieve verbinding of zelfvertrouwen, afhankelijk van de gebruikte kristallen.

Het RESULTAAT is dat je na de opleiding

1.Weet hoe je een kristal-legpatroon in je onderneming kan integreren als een rendabele kristalhealing op zich of als aanvulling op je bestaand aanbod

2.  Organen kan koppelen aan reflectiepunten in het gelaat en hun werking kan verbeteren dmv Edelstenen & Kristallen

3. Zowel de fysieke als emotioneel-energetische conditie van je klant kan optimaliseren

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Voor schoonheidsspecialistes, beauty professionals, (massage)therapeuten, voetreflexologen, reiki’s, (tarot)readers, voedingsconsulenten, yogi’s, ondernemers die werken met essentiële oliën, en alle ondernemers die meer holistisch en intuïtief willen werken in hun praktijk (zelfs als je advocaat, boekhouder of fotograaf bent).

Wat mag je van de opleiding verwachten?

✅ Je krijgt de theorie voor professionals over de werking van edelstenen en kristallen mee

✅ Je leert 4 kristal-legpatronen: 2 voor het gelaat en 2 voor het lichaam

✅ Je doorloopt alle stappen van de kristalhealing

✅ Je gaat oefenen met je medestudenten

Wat kan je er mee doen?

Edelstenen & kristallen en kristalhealing kan je moeiteloos inzetten bij offline diensten zoals gelaatsverzorging, massage, yoga, meditatie, reiki,… Alle kennis die je aangeleerd krijgt, kan je onmiddellijk in je bestaand aanbod toepassen. 

Hoeveel kost de opleiding?

✅ Deelname aan de opleiding zelf (volledige dag)

✅ Lunch, drank en versnapering

✅ Certificaat van deelname

✅ Mogelijkheid tot vragen stellen achteraf

✅ Een superleuke dag met alleen maar good vibes🤩

 

197€ ex btw

(238,37€ inc BTW – Breng dit bedrag volledig in als bedrijfskost)

 

Ontvang 50€ Early Bird korting tem 31/12!

Je betaalt dan 147€ ex btw (177,87€ inc BTW)

Waar en wanneer gaat de opleiding door?

📍 De opleiding gaat live en offline door in de praktijk in Denderleeuw

⏰ We starten om 10u en eindigen rond 17u

📅 Zaterdag 14 januari 2023

Na deze opleiding integreer je moeiteloos spirituele elementen in jouw professionele onderneming, waardoor je je klant nóg meer waarde, rust en zelfliefde kan bieden!

OVER YATI

 

❌ 🤔 SPIRITUEEL OF PROFESSIONEEL??

✅🤩👉 SPIRITUEEL EN PROFESSIONEEL!!!🤗🔮🎉

 

Voor heel veel ondernemers rust er nog een taboe op spiritualiteit binnen de onderneming. Wat gaan de klanten daarvan vinden? Wat gaan ze over mij denken? Kom ik dan wel nog professioneel over?

 

Wel, ik zeg daar een dikke, vette JA op!

 

Toen ik in november 2018 een opleiding edelsteenmassage voor gelaat & lichaam volgde, ging voor mij de spirituele bal aan het rollen. Ik integreerde niet alleen stap voor stap meer spirituele elementen, ik transformeerde zelfs van klassiek schoonheidsspecialiste naar holistisch coach en spiritual healer.

 

Ik vond in spiritualiteit mijn doel, mijn missie om anderen te helpen én om de kennis door te geven. Ik vind het fantastisch om met spirituele tools terug te kunnen keren naar de basics: terug naar rust, terug naar je lichaam, terug in vertrouwen.

 

Bij mij kan je terecht voor alles behalve geitenwollensokken: ik hou van een concrete aanpak, ik hou van mooie dingen, ik hou van al wat blinkt. Geen gezwets en gezweef dus, wel tastbare spiritualiteit.

 

Dat is precies waar deze opleiding voor staat: een no-nonsense aanpak om spirituele elementen op een heel eenvoudige en efficiënte manier in je onderneming te integreren. Mini moeite, maxi waarde – dat is ons doel!

 

Schrijf je in om zeker te zijn van je plekje voor deze fantastische opleidingsdag🙌🏼

 

Ik kijk er al naar uit om jou in real life te ontmoeten😘 

Stralende groeten,

 

Yati

Veel Gestelde Vragen

Wat moet ik zelf voorzien?

Een yogamat, een deken en 2 kussens. Op de dag zelf zullen de nodige edelstenen en kristallen voor handen zijn om te gebruike. Daarna heb je de kans om de edelstenen en kristallen aan te kopen.

Ik heb (nog) geen edelstenen & kristallen, kan ik dan deelnemen?

Ja, op de dag zelf zullen alle benodigdheden voorzien worden. Daarna heb je de kans om de edelstenen en kristallen aan te kopen.

Ik ben geen ondernemer, kan ik dan meedoen aan de opleiding?

Ja, iedereen die meer met edelstenen en kristallen wilt werken, is welkom! Je kan de kristal-legpatronen dan toepassen bij jezelf of vrienden en familie ipv bij klanten.

Hoeveel kan je je klant doorrekenen na het volgen van deze cursus?

Dat hangt volledig af van de prijzen die jij nu hanteert. Neem contact op om er persoonlijk dieper op in te gaan via mail yati@straalyati.be of via instagram @straal.yati.

Kan ik een factuur krijgen?

Uiteraard! Je laat je BTWnummer achter bij de betaling en je krijgt achteraf via mail een factuur toegestuurd die je volledig als bedrijfskost kan inbrengen.

Is er nog een andere datum?

Voorlopig niet. Wil je de opleiding absoluut volgen? Neem dan contact op via mail, telefoon of socials voor meer informatie over privé opleidingen.

Geef je de opleiding ook dichterbij?

Voorlopig zijn er geen andere locaties bekend. De opleiding gaat door in de omgeving van Aalst, gemakkelijk bereikbaar en dichtbij Brussel – centraal gelegen in Vlaanderen.

Back To Top