skip to Main Content

Holistische gelaatsmassage met

Edelstenen & Kristallen

MAANDAG 25 SEPTEMBER 2023

Opleiding voor ondernemers die edelsteenmassage voor gelaat willen aanleren en hun klanten daarmee tot diepe innerlijke rust willen brengen.

Wil je gebruik maken van spirituele tools op een professionele manier? Wil je meer holistisch te werk gaan in je praktijk? Heb je een goede intuïtie en wil je die (nog meer) inzetten om mensen op het juiste pad te begeleiden? Wil je ook je eigen batterijtjes opladen terwijl je aan het werk bent?

Holistische gelaatsmassage met Edelstenen & Kristallen is een opleiding voor ondernemers die hun klanten tot diepe innerlijke rust willen brengen en tegelijk hun intuïtie meer willen ontwikkelen. 

Holistisch wilt zeggen dat je verder kijkt dan naar symptomen alleen. Je neemt het geheel onder de loep en brengt alle onderdelen samen (vb je pakt bij acné de onderliggende oorzaak aan en niet alleen de fysieke ontstekingen). 

De edelsteenmassage combineert de voordelen van massage zelf (vb betere opname van producten, gelukshormoon dat vrij komt, geborgen gevoel door zachte aanraking, verbeterde bloed- en energiedoorstroming in het lichaam,…) met de helende en huidverbeterende eigenschappen die Edelstenen en Kristallen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau uitstralen.

Het RESULTAAT is dat je na de opleiding

  1. Een hele zachte, koesterende massage kan geven met Edelstenen en Kristallen (ook geschikt als zorgmassage) 
  2. Edelstenen, Kristallen en de massage kracht weet bij te zetten met een holistische aanpak 
  3. Je eigen batterijen kan opladen terwijl je aan het werk bent 

Niet onbelangrijk

Edelstenen en Kristallen werken in twee richtingen: zowel voor je klant als voor jezelf. Terwijl jij aan het masseren bent, geniet je dus evenzeer mee van rustgevende of vitaliserende vibes. Hierdoor kom je tot rust, kan je je eigen batterijtjes opladen en je work/life balance herstellen. Heerlijk, toch?!

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Voor schoonheidsspecialistes, beauty professionals, (massage)therapeuten, voetreflexologen, reiki’s, (tarot)readers, voedingsconsulenten, yogi’s, ondernemers die werken met essentiële oliën, en alle ondernemers die meer holistisch en intuïtief willen werken in hun praktijk.

Wat mag je van de opleiding verwachten?

✔️ We starten met een stukje theorie over de werking van Edelstenen en Kristallen, de techniek van de massage en een holistische aanpak in het algemeen

✔️ Daarna gaan we over naar de praktijk: je oefent de bewegingen in op je medestudenten

✔️ We wisselen af zodat je de massage ook zelf kan ervaren

✔️ We sluiten af met een stukje theorie waarin je concrete handvaten meekrijgt om de edelsteenmassage in je aanbod te integreren

✔️ Achteraf kan je vragen stellen in de besloten facebookgroep

Wat kan je er mee doen?

De edelsteenmassage kan je moeiteloos inzetten bij offline diensten zoals gelaatsverzorging, massage, yoga, meditatie, reiki,… Alle kennis die je aangeleerd krijgt, kan je onmiddellijk in je bestaand aanbod toepassen. 

Kies jouw formule

STANDAARD formule

✅ Deelname aan de opleiding zelf (volledige dag)

✅ Lunch, drank en versnapering

✅ Certificaat van deelname

 

 

 

 

 

 

 

397€ ex btw

(480,37€ inc btw )

VIP formule

✅ Deelname aan de opleiding zelf (volledige dag)

✅ Lunch, drank en versnapering

✅ Certificaat van deelname

✅ Basispakket kristallen om te masseren

✅ Toegang tot de besloten facebook groep waarin je vragen kan stellen achteraf

✅ Geschreven cursus met een overzicht van alle bewegingen van de massage 

✅ Toegang tot de online cursus met alle video’s🤩

 

 

497€ ex btw

(601,37€ inc btw )

Waar en wanneer gaat de opleiding door?

📍 De opleiding gaat live en offline door in de praktijk in Denderleeuw

⏰ We starten om 10u en eindigen rond 17u

📅 Maandag 25 september 2023

Na deze opleiding integreer je moeiteloos spirituele elementen in jouw professionele onderneming, waardoor je je klant nóg meer waarde, rust en zelfliefde kan bieden!

OVER YATI

De edelsteenmassage ligt mij nauw aan het hart. Ik volgde er zelf een opleiding voor in november 2018 en ik kan zeggen dat sindsdien heel mijn leven veranderd is. Not kidding.

 

Ik ontdekte de betekenis van innerlijke rust en herontdekte mezelf. Tot dan vond ik een overvolle agenda, geen tijd voor mezelf nemen en in het weekend uitgeput op de zetel vallen, heel normaal.

 

Door met Edelstenen & Kristallen bij klanten te werken, kwam ik ook zelf tot rust. En voor het eerst voelde ik dat ik tijdens het werken mijn eigen batterijtjes kon opladen. Een fantastisch gevoel dat smaakte naar meer: ik nam de (moeilijke) beslissing om er helemaal voor te gaan en over te schakelen naar fulltime zelfstandige. Niet als klassiek schoonheidsspecialiste, wel als holistisch therapeut.

 

Ondanks de sterke tegenwind van mijn omgeving, ben ik elke dag dankbaar dat ik die keuze gemaakt heb. Het geeft mij enorm veel voldoening om te weten dat ik echt een verschil kan maken voor iemand. Als jij die roep ook in jezelf voelt, weet dan dit de plek is waar je hoort te zijn. Ik verwelkom je graag om er samen werk van te maken❤️

 

Stralende groeten,

 

Yati

Veel Gestelde Vragen

Wat moet ik zelf voorzien?

2 Grote handdoeken, 1 kleine handdoek, 1 gastendoekje, een deken en 2 kussens. Op de dag zelf zullen de nodige edelstenen en kristallen voor handen zijn om te gebruiken. Het basispakket om te masseren krijg je mee naar huis en eventueel is er ook de mogelijkheid om extra kristallen aan te kopen.

Hoelang duurt de opleiding?

Voor de opleiding is een volledige dag voorzien. We starten met de theorie en daarna gaan we oefenen. Je krijgt elke beweging van de massage aangeleerd en kan ze daarna ook zelf ervaren. Wie de VIPformule aankoopt, kan achteraf ook vragen stellen in de besloten facebookgroep.

Hoelang duurt de edelsteenmassage?

Met de volledige edelsteenmassage kan je gemakkelijk een uur vullen. Je krijgt de bewegingen zodanig aangeleerd dat je bepaalde stukken kan herhalen of weglaten zonder dat je klant het merkt, afhankelijk van hoeveel tijd jij ter beschikking hebt. Het is wel aangeraden om voor de edelsteenmassage minstens 20 minuten te voorzien.

Is de edelsteenmassage een massage op zich of kan je het combineren met andere verzorgingen?

Beide! Je kan de edelsteenmassage zowel aanbieden als massage op zich, alsook als onderdeel van bijvoorbeeld een gelaatsverzorging. Tijdens de opleiding zelf krijg je hiervoor de nodige informatie mee.

Ik heb (nog) geen edelstenen & kristallen, kan ik dan deelnemen?

Ja, op de dag zelf zullen alle benodigdheden voorzien worden. Het basispakket om te masseren krijg je mee naar huis en eventueel is er ook de mogelijkheid om extra kristallen aan te kopen.

Ik ben geen ondernemer, kan ik dan meedoen aan de opleiding?

Ja, iedereen die meer met edelstenen en kristallen wilt werken, is welkom! Je kan de massage dan toepassen bij jezelf of vrienden en familie ipv bij klanten.

Ik ben geen schoonheidsspecialiste, kan ik dan meedoen aan de opleiding?

Ja, iedereen die meer met edelstenen en kristallen wilt werken, is welkom! Je hoeft niet noodzakelijk schoonheidsspecialiste te zijn daarvoor.

Hoeveel kan je je klant doorrekenen na het volgen van deze cursus?

Dat hangt volledig af van de prijzen die jij nu hanteert. Neem contact op om er persoonlijk dieper op in te gaan via mail yati@straalyati.be of via instagram @straal.yati.

Kan ik een factuur krijgen?

Uiteraard! Je laat je BTWnummer achter bij de betaling en je krijgt achteraf via mail een factuur toegestuurd die je volledig als bedrijfskost kan inbrengen.

Is er nog een andere datum?

Voorlopig niet. Wil je de opleiding absoluut volgen? Neem dan contact op via mail, telefoon of socials voor meer informatie over privé opleidingen.

Geef je de opleiding ook dichterbij?

Voorlopig zijn er geen andere locaties bekend. De opleiding gaat door in de omgeving van Aalst, gemakkelijk bereikbaar en dichtbij Brussel – centraal gelegen in Vlaanderen.

Back To Top